Grillsidruni limonaad

Mis sobiks suvesse paremini kui kodune värskendav limonaad, mille oled teinud ise kuldkollastest sidrunitest ja roosuhkrust? Muidugi selline limonaad, kus sidrunid on eelnevalt grillitud, sest nii tekib joogile veel üks grillipäeva hästi sobiv mõõde juurde.

Limonaadi tegemiseks vajad:

Sidruneid
Ports
Suhkrut või suhkrusiirupit
Sorts
Allikavett
Piisavalt

Kuna limonaadi puhul on igaühe eelistused nii erinevad, siis võta lihtsalt puhast allikavett, hulk sidruneid ja rafineerimata roosuhkrut, suhkrusiirupit või mida iganes sobivaks magustajaks pead. Sidrunid lõika pooleks ja grilli eelnevalt teraval kuumusel, nii et need lõikekohast pruunistuma hakkavad, siis pgista ja pehmenema hakkavatest viljadest mahl kannu, lisa vett ja maitse. On piisavalt hapu ja sidrunine? Siis lisa suhkrut, seni kuni maitse sinu jaoks ideaalne on. Panid suhkrut kogemata liiga palju ja asi läks läägeks kätte? Lisa sidrunimahla ja tembi jook uuesti hapukamaks. Seepärast on hea, kui sa kohe kogu oma sidruni- ja suhkrutagavara hakkama ei pane, midagi peab timmimiseks ka jääma.