Grillkahvel

Liha küpsetamisel ma grillkomplektides olevat kaheharulist suurt kahvlit kunagi ei kasuta ning see on tegelikult hea näide, tõestamaks, et grillkahvlit grillimisel reaalselt vaja ei ole. Liha ei ole vaja torkida, sest igast liha sisse tehtud august tilgub veidi mahla(sust) välja. Kui sul muud üle ei jää ja pead ikkagi torkima, siis ega midagi hirmus hullu ka ei juhtu. Mõni auk siin-seal ei riku midagi totaalselt ära, sest liha ei ole õhupall, et teed ühe augu ja kogu kupatus lendab vilinal vastu taevast, õhust tühjaks. Aga siiski, iga välja nirisenud tilk tähendab vähem mahlasust sinu keelel. Niisiis tasub võimalusel kahvliga liha torkimist vältida.

Mul on kohe halb vaadata, kuidas poes lihamüüjad ostjate jaoks lihatükke kahvliga ümber keeravad, siit-sealt näitavad ja siis uut torkima asuvad. Selline torkimine juba enne kui liha sinunigi jõuab, on küll väga ebaviisakas. Palun müüjatel alati minu lihatükk mitte kahvli, vaid kilekotiga välja õngitseda, aga ega ma muidugi tea, kui palju auke seal teistele ostjatele liha näitamiseks juba enne seda tehtud on.

Grillkahvel grillimisel

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga